About

Groot of klein project, wij gaan altijd voor de hoogst haalbare kwaliteit met oog voor de lange termijn. Zo ontstaan verhalen, verteld met aandacht en gevoel, die je kunt blijven uitdragen.

Joep Grootings

Joep is creatief directeur en oprichter van Great Things. Als marketeer, producent en regisseur kent hij de kracht van beeld en geluid én begrijpt hij wat opdrachtgevers willen vertellen.

Eva Loeffen

Als senior producent zorgt Eva voor het soepel laten verlopen van projecten en samenwerkingen. Zowel op kantoor als op set houdt ze de vaart erin en bewaart ze altijd het overzicht.

Joost Klapmuts

Joost zorgt er als technisch producent voor dat creativiteit en techniek naadloos op elkaar aansluiten. Ook in zijn fotografie en popmuziek zie je dat beeld en geluid samenkomen.

Sjoerd Zaalberg van Zelst

Onze digitaal architect Sjoerd ontwikkelt en beheert onze interactieve e-learning software. Hij zet complexe vragen razendsnel om in efficiënte en creatieve oplossingen.

Pleun Driessen

Pleun is als creatief producent verantwoordelijk voor het secuur en gesmeerd laten verlopen van producties. Bij Pleun vind je geen losse eindjes of vaagheden, maar duidelijke communicatie met een warme glimlach.

Ons in-house team is de creatieve spil in elke productie.
Als allrounders doen we veel zelf, per project halen we de nodige specialisten erbij. Alles vanuit onze studio in hartje Nijmegen.