What

Strategie, concept, film, animatie, e-learning met interactieve video & online events

01.

Content

Wij maken krachtige, creatieve content. Altijd gemaakt met aandacht en gevoel. Van corporate presentaties en podcasts, tot brandfilms, documentaires en commercials.

Bekijk content in work

 

02.

E-learning

Instructiefilm, soft skills training of onboarding; wij geloven dat je het beste leert als de inhoud boeiend, dynamisch en gepersonaliseerd wordt aangeboden. Daarom maken wij e-learning op basis van interactieve video met zelfontwikkelde software. 

Leer meer

Hoog leerrendement

We schrijven mee aan het interactieve script, bepalen leerdoelen, segmenteren de inhoud, formuleren tussenvragen, toetsvragen en antwoorden die ervoor zorgen dat de leerdoelen behaald worden.

Gepersonaliseerd leerpad

De kijker wordt actief betrokken bij de lesstof. In de film wordt een vraag gesteld, en door te klikken maakt de kijker een keuze. De deelnemer bekijkt hierna op basis van het gekozen antwoord specifieke content. Dit leidt tot een uniek leerpad en een gepersonaliseerde ervaring.

Eenvoudig te integreren

E-learnings koppelen we eenvoudig via SCORM aan een bestaand LMS, of we maken een landingspagina met inlog binnen je eigen huisstijl en domein. Omdat we zelfontwikkelde software gebruiken, hebben we volledige controle en zijn we niet afhankelijk van externe IT-leveranciers. Dit betekent: aanpassingen zonder downtime, snelle reacties en support, en updates naar behoefte.

Waardevolle data

Het gedrag van de kijker levert waardevolle inzichten op, per deelnemer en de gehele doelgroep. Hoe lang kijkt iemand, en welke onderdelen kosten moeite? Met deze data helpen we je de e-learning te verbeteren en brengen we leerbehoeften in kaart. In periodieke rapportages maken we alle gebruikersdata voor jou inzichtelijk zonder dat wij persoonsgegevens kunnen zien. 

03.

Online events

Een webinar, hybride talkshow of open dag; van elk online event weten we een mooie digitale ervaring te creëren. Met een ervaren team en high-end techniek komen we overal, en zenden we live uit naar ons eigen interactieve videoplatform. Interactieve elementen zoals tussenvragen, polls, chats, break-out sessies of speeddates zorgen voor een betrokken kijker.

Bekijk online events in work