Leren met interactieve video

 

E-learning op maat

Instructiefilm, soft skills training of onboarding; wij geloven dat je het beste leert als de inhoud boeiend, dynamisch en gepersonaliseerd wordt aangeboden.

Met zelfontwikkelde software maken we video interactief. Zo kunnen we tussendoor vragen stellen, feedback geven op het gegeven antwoord, de kijker laten kiezen tussen verschillende acties of verhaallijnen en naderhand toetsen. Alles bínnen onze eigen videoplayer, die we eenvoudig koppelen aan bestaande leeromgevingen.

Tussenvragen met persoonlijke feedback

Zet op volgorde van prioriteit en krijg feedback op je keuze

Premium content

Als ervaren contentmakers zijn we goed in het ophalen en structureren van kennis uit je organisatie. Groot of klein project, wij gaan altijd voor de hoogst haalbare kwaliteit met oog voor de lange termijn. We vertalen je verhaal naar een vorm en stijl die past bij je merkwaarden en leerdoelen. Hiervoor gebruiken we interactieve video, 2D/3D animatie, fotografie, graphic design, muziek en geluid.

Didactiek

Samen met de kennisexperts uit je organisatie ontwikkelen we nieuwe scholing van de grond af aan. We schrijven mee aan het interactieve script, bepalen leerdoelen, segmenteren de inhoud, formuleren tussenvragen, toetsvragen en antwoorden die ervoor zorgen dat de leerdoelen worden behaald. Is er al lesstof? Dan vormen we deze om naar een e-learning met interactieve video.

Toepassingen

Soms is een e-learning met lappen tekst en stockbeelden de beste keuze voor het behalen van je leerdoel. Maar je onthoudt informatie nou eenmaal beter als het op een leuke, betekenisvolle en visueel aantrekkelijke manier wordt aangeboden.

E-learning op basis van interactieve video maakt hierin het verschil. Met een persoonlijke benadering kan je meer gevoel, nuance én je merkwaarden meegeven. Instructies van complexe processen worden duidelijker als je over de schouder van je leermeester meekijkt, dan wanneer je het met een gebruiksaanwijzing moet doen.

Wij zien mooie leertoepassingen met interactieve video bij werving, onboarding, product branding, softskills training, realistische instructie en employee branding.

Hoe maak je nieuwe medewerkers wegwijs in je organisatie? Met een interactief online programma; tafelgesprekken, presentaties en quizzen.

Softskills training “Communicatie met patiënten”. Rollenspel met acteurs en trainer. Artsen leren een slecht-nieuws gesprek voeren, samen beslissen en omgaan met weerstand. 

Realistische instructie voor de installatie, bediening en onderhoud van huishoudelijke apparatuur, met veel minder telefoontjes naar de klantenservice als resultaat.

Bekijk ons e-learning werk

Gepersonaliseerd leerpad

Persoonlijke feedback op tussenvragen
De content reageert met gepersonaliseerde feedback op het gegeven antwoord, en geeft uitleg waarom het goed of fout is.

Leren op eigen tempo
Altijd kunnen pauzeren, stoppen, en later verder leren.

Leren op eigen niveau
Bij het niet behalen van een (pre-)test volgt een extra module, verwijzen we naar andere lesstof of moet je bepaalde modules opnieuw bekijken.

Menustructuur
We segmenteren de inhoud in hapklare brokken, zodat er geen grote belasting in het werkgeheugen optreedt. Alle modules kunnen open staan, of er moet een vaste volgorde worden bekeken.

Voortgangsoverzicht
Je weet altijd waar je je bevindt in de e-learning.

Toetsing
Bij het niet halen van de eindtoets kan een persoonlijk advies worden gegeven welke modules opnieuw moeten worden bekeken.

Eigen software, waarom?

Dankzij onze zelf ontwikkelde software hebben we alle kennis en skills in één huis en zijn we niet afhankelijk van de beperkingen van andere software leveranciers. Dit betekent: korte implementatietijd, onderhoud en updates zonder downtime, supersnelle reacties en support, en direct contact met een vast contactpersoon.

Op elk LMS te plaatsen via SCORM. Nog geen LMS of LXP? Wij maken een afgeschermde pagina binnen je eigen domein.

  • Hoogste kwaliteit beeld en geluid
  • Vormgeving binnen je eigen huisstijl
  • Responsive voor tablets
  • Intuïtief te gebruiken navigatie
  • Taalkeuze en/of ondertiteling
  • Geautomatiseerde certificatie/accreditatie

 

Vraag een demo aan!

Waardevolle data

Interactie levert belangrijke inzichten op. Hoe doet de deelnemer het, of de gehele doelgroep? We tonen je het in periodieke rapportages, zonder dat wij privégegevens van gebruikers zien.

Activiteit
Aantal bezoekers, pre-tests, gestart, behaald, bezoekers bezig, ingeschreven maar niet actief deelgenomen.

Kijkgedrag
Op welke tijden wordt wat bekeken, welke devices worden gebruikt, op welke momenten wordt er gestopt of teruggespoeld, hoe lang wordt er nagedacht over een vraag.

Prestaties
Scores van de pre-test, tussenvragen en eindtoets, per individu en van de gehele deelnemersgroep.

“Great Things is een professionele samenwerkingspartner. Ze denken goed mee, geven input en stellen de juiste vragen om tot een goed resultaat te komen. Ze zijn kritisch op het resultaat waardoor ze een hoge kwaliteit nastreven”

Florentien van der Spek - MSD Academy manager

Ligt er al een lesprogramma klaar of staat je e-learning nog in de kinderschoenen? We bespreken het graag met je!

Neem contact op!