E-learning op maat

Interactieve video

Met zelf ontwikkelde software kunnen we ín de videoplayer vragen stellen en op het gegeven antwoord reageren met gepersonaliseerde feedback. Ook kan de deelnemer kiezen tussen verschillende acties of verhaallijnen. Onze player met interactieve content koppelen we eenvoudig en veilig aan bestaande leeromgevingen. Wij meten het gedrag en de prestaties per persoon, en dat levert waardevolle data op.

Bekijk meer demo’s

Toepassingen

Een how-to serie, soft skills training of geaccrediteerde nascholing? Wij geloven dat je het beste leert als de inhoud boeiend, dynamisch en gepersonaliseerd wordt aangeboden. We zien mooie toepassingen in onboarding, product branding, softskills training, realistische instructie en employee branding.

Softskills training “Communicatie met patiënten” met rollenspel. Artsen leren een slecht-nieuws gesprek voeren, samen beslissen en omgaan met weerstand.

Realistische instructie van de installatie, bediening en onderhoud van huishoudelijke apparatuur, met veel minder telefoontjes naar de klantenservice als resultaat.

Hoe maak je nieuwe medewerkers wegwijs in je organisatie? Met een online programma vol met interactieve tafelgesprekken, presentaties en quizzen.

Bekijk e-learning portfolio

Waardevolle data

Interactie levert belangrijke inzichten op, zonder dat wij privacy gevoelige data van gebruikers zien. Hoe doet de deelnemer het? En de gehele doelgroep? We tonen je het in periodieke rapportages.

Prestaties
Scores van de pre-test (kennisniveau bij aanvang), tussenvragen en eindtoets. Totaal en per deelnemer.

Meningen en ervaringen
Hoe wordt er over onderwerpen gedacht? Wat zijn de praktijkervaringen van de deelnemer?

Kijkgedrag
Op welke momenten wordt er gestopt of teruggespoeld? Hoe lang wordt er nagedacht over een vraag? Op welke tijden wordt wat bekeken en welke devices worden gebruikt?

Activiteit
Aantal deelnemers, pre-tests, gestarte en behaalde modules, ingeschreven maar nog niet actief deelgenomen.

Gepersonaliseerd leerpad

Persoonlijke feedback op tussenvragen
De content reageert met gepersonaliseerde feedback op het gegeven antwoord, en geeft uitleg waarom het goed of fout is.

Leren op eigen tempo
Altijd kunnen pauzeren, stoppen en later verder leren.

Leren op eigen niveau
Bij het niet behalen van een (pre-)test volgt een extra module, verwijzen we naar andere lesstof of moet je bepaalde modules opnieuw bekijken.

Menustructuur
We segmenteren de inhoud in modules van ongeveer 20 minuten, zodat er geen grote belasting in het werkgeheugen optreedt. Alle modules kunnen open staan, of er moet een vaste volgorde worden bekeken.

Voortgangsoverzicht
Je weet altijd waar je je bevindt in de e-learning en hoeveel je nog moet leren om de toets te kunnen maken.

Toetsing
Bij het niet halen van de eindtoets kan een persoonlijk advies worden gegeven; welke modules moeten opnieuw worden bekeken?

Eigen software, waarom?

Dankzij onze zelf ontwikkelde software hebben we alle kennis en skills in één huis en zijn we niet afhankelijk van de beperkingen van andere software leveranciers. Dit betekent: korte implementatietijd, onderhoud en updates zonder downtime, supersnelle reacties en support, en direct contact met een vast contactpersoon.

Op elk LMS te plaatsen via SCORM. Nog geen LMS of LXP? Wij creëren een afgeschermde pagina binnen je eigen domein.

  • Hoogste kwaliteit beeld en geluid
  • Vormgeving in eigen huisstijl
  • Responsive voor tablets
  • Intuïtief te gebruiken navigatie
  • Taalkeuze en/of ondertiteling
  • Geautomatiseerde certificatie/accreditatie

Didactiek

Samen met de kennisexperts uit je organisatie ontwikkelen we nieuwe scholing van de grond af aan. We schrijven het interactieve script, bepalen leerdoelen, segmenteren de inhoud in hapklare brokken, formuleren tussenvragen, toetsvragen en antwoorden die ervoor zorgen dat de leerdoelen worden behaald. Is er al lesstof? Dan vormen we deze om tot een e-learning met interactieve video.

“Great Things is een professionele samenwerkingspartner. Ze stellen de juiste vragen, denken goed mee en geven waardevolle input. Ze zijn kritisch op het resultaat waardoor ze een hoge kwaliteit nastreven”

Florentien van der Spek - MSD Academy manager

Ligt er al een lesprogramma klaar of staat je e-learning nog in de kinderschoenen? We bespreken het graag met je!

Neem contact op