CPO

Great Things is een creatief filmbureau uit Nijmegen dat merken adviseert over communicatie en verhalen vangt in beeld en geluid

What

 

Content

 

Groot of klein project, wij gaan altijd voor kwaliteit met oog voor de lange termijn. We maken krachtige, creatieve content: van interviews, presentaties en podcasts, tot brandfilms, documentaires en animaties.

 

Bekijk hier onze showreel

 

 

E-Learning

 

Realistische instructie, soft skills training of onboarding; wij geloven dat je het beste leert als de inhoud dynamisch en gepersonaliseerd wordt aangeboden. Met zelfontwikkelde software maken we video interactief. We nemen werk uit handen in elke fase van het proces: van het script tot fotografie en teasers voor de promotie.

Online Events

 

Een webinar, talkshow, congres, hybride event of open dag; van elk online event weten we een mooie digitale ervaring te creëren. Met een ervaren team en high-end techniek komen we overal, en zenden we live uit via ons eigen interactieve videoplatform. Verdient het event een langer leven? Dan vormen we de opname om tot een interactieve nascholing.

Geaccrediteerde nascholingen

De laatste jaren specialiseren we ons in het maken van geaccrediteerde medische nascholingen. Met zelf ontwikkelde software kunnen we ín de videoplayer vragen stellen en op het gegeven antwoord reageren met gepersonaliseerde feedback. Onze player met interactieve content koppelen we eenvoudig en veilig aan bestaande leeromgevingen. Wij meten het gedrag en de prestaties per persoon, en dat levert waardevolle data op.
Leer meer op onze e-learning pagina: Leren met interactieve video

Verschillende vormen

We denken graag mee over andere formats en vormen. Denk bijvoorbeeld aan:

Softskills training “Communicatie met patiënten” met rollenspel. Artsen leren een slecht-nieuws gesprek voeren, samen beslissen en omgaan met weerstand.

Visualisatie van complexe processen. Een animatie legt de werking van SEPA-systemen uit voor personeel en partners. 

Hoe maak je nieuwe medewerkers wegwijs in je organisatie? Met een online programma vol met interactieve tafelgesprekken, presentaties en quizzen.

JOOST KLAPMUTS
0615463000
joost@great-things.nl

JOEP GROOTINGS
joep@great-things.nl

024 8455316
Gruitberg 22
Nijmegen