Loyal Interim

Great Things is een creatief filmbureau dat merken adviseert over communicatie en verhalen vangt in beeld en geluid. 

Wij maken krachtige branded content. Groot of klein project, wij gaan altijd voor de hoogst haalbare kwaliteit met oog voor de lange termijn. Zo ontstaan verhalen, verteld met aandacht en gevoel, die je kunt blijven uitdragen. Zo is jullie doel: een leven lang Loyal. En die van ons: content maken met een lang leven. 

We zijn het beste met film, animatie, fotografie, muziek en copy. Dat helpt in het bedenken van concepten en het creëren van effectieve communicatie met collega’s, interimmers en andere stakeholders.

Hieronder vind je een kleine greep uit ons portfolio, met graag speciale aandacht voor het onderdeel e-learning met interactieve video.

Content

Van Wijnen Transformatie

Brandfilm
Client: Van Wijnen
Year: 2022
What: Concept, redactie, script, productie, camera, montage, colorgrading, sound

Miele Laundry

Persona films
Client: Miele Nederland
Year: 2019
What: Regie, productie, camera, fotografie, visagie, montage, colorgrading, sound

M line

Brandfilm
Client: M line
Year: 2019
What: Concept, copy, montage, colorgrading, vormgeving, animatie, voice, sound

Miele Nieuwsbrief Compilatie

Employee communication & branding
Client: Miele Nederland
Year: 2018
What: Concept, film, production, camera, direction, edit

E-learning op maat

Instructiefilm, soft-skills training of onboarding; wij geloven dat je het beste leert als de inhoud boeiend, dynamisch en gepersonaliseerd wordt aangeboden.

MET ZELF ONTWIKKELDE SOFTWARE MAKEN WE VIDEO INTERACTIEF

Zo kunnen we tussendoor vragen stellen, feedback geven op het gegeven antwoord, de kijker laten kiezen tussen verschillende acties of verhaallijnen en naderhand toetsen. Alles bínnen onze eigen videoplayer, die we eenvoudig koppelen aan bestaande leeromgevingen.

VOOR LOYAL INTERIM

We zien mooie toepassingen in bijvoorbeeld onboarding en het online trainen van jullie eigen professionals en interimmers. Denk aan verschillende persona’s die jullie eigen team uitdagen om de juiste keuzes te maken voor je interimmer, of een soft-skills training die de interimmers leert welke vaardigheden handig zijn in hun nieuwe werkveld.

Bekijk onze e-learnings op de website 

 

Tussenvragen met gepersonaliseerde feedback

Realistische instructie voor de installatie, bediening en onderhoud van huishoudelijke apparatuur, met veel minder telefoontjes naar de klantenservice als resultaat.

Hoe maak je nieuwe medewerkers wegwijs in je organisatie? Met een interactief online programma; tafelgesprekken, presentaties en quizzen.

Soft-skills training “Communicatie met patiënten”. Rollenspel met acteurs en trainer. Artsen leren een slecht-nieuws gesprek voeren, samen beslissen en omgaan met weerstand. 

Online events

Een webinar, hybride talkshow of open dag; van elk online event weten we een mooie digitale ervaring te creëren. Met een ervaren team en high-end techniek komen we overal. Wij zorgen voor de locatie, decor, camera’s, licht, geluid, showelementen, catering, etc.

We zenden live uit naar ons eigen videoplatform, helemaal binnen eigen huisstijl. Interactieve elementen zoals kennisvragen, polls, chats, break-out sessies of speeddates zorgen voor een betrokken kijker.

PLEUN DRIESSEN
Creatief Producent
M: pleun@great-things.nl
T: +31 (0)24 8455316