ROC midden Nederland

Great Things is een creatief filmbureau dat merken adviseert over communicatie en verhalen vangt in beeld en geluid. We maken content, e-learning en online events.

ONLINE EVENT

ROC Nijmegen

Livestream voor ROC Nijmegen
Regie, cameratechniek, montage, design en animatie

In 2020 produceren we voor ROC Nijmegen een aantal online events, waaronder de online jaaropening. Verschillende stakeholders in gaan in een talkshowsetting in gesprek over de rol van het ROC in de regio. Het doel van deze livestream is om medewerkers mee te nemen in de missie, visie en strategie van ROC Nijmegen en hen op de hoogte brengen van de ontwikkelingen op de arbeidsmarkt.
Naast de productie van de livestream ontwerpen we verschillende visuals voor de leaders binnen huisstijl. Ook monteren we een aftermovie op basis van de belangrijkste uitspraken.

CONTENT

40 jaar aids – MSD

Korte documentaire over de ontdekking van het HIV-virus in Nederland
Concept, script, copy

Wij maken branded content. Van interviews en podcasts, tot brandfilms, documentaires en commercials. Voor MSD maakten we bijvoorbeeld deze korte documentaire waarin de opkomst van HIV in Nederland in aan de hand van persoonlijke verhalen wordt behandeld. Het doel is om zowel personeel als stakeholders inzicht te geven in de geschiedenis van de behandeling van HIV, en de rol die medicijnfabrikant MSD hierin heeft gespeeld

We kunnen naast dit soort documentaires ook goed overweg met ‘snellere’ content voor bijvoorbeeld LinkedIN of YouTube Wij kunnen het hele proces voor onze rekening nemen: van het kiezen van een vorm en het filmen op locatie tot aan de color grading.

Meer content in het portfolio

E-LEARNING

Training & Instructie

Communicatietraining voor artsen: soft-skill training voor artsen
Twee acteurs spelen een scène waarin een arts een slechtnieuwsgesprek voert.
Hierna bespreekt de trainer de scene, en worden er interactieve vragen gesteld.

Realistische instructie voor de installatie, bediening en onderhoud van huishoudelijke apparatuur van Miele

We specialiseren ons de laatste tijd in de productie en distributie van e-learning dit op basis van interactieve video. Dit doen we altijd op maat. We hebben onze eigen videoplayer waarbinnen de deelnemer vragen kan beantwoorden. Het effect van interactieve video is dat gebruikers langer kijken en de stof blijft beter hangen. Achteraf krijg je een gedetailleerde rapportage van het gedrag van de doelgroep.

Voor ROC Midden-Nederland is dit aan de voorkant op allerlei manieren in te zetten: bijvoorbeeld door nieuwe studenten bijvoorbeeld een virtuele rondleiding door een gebouw geven, waarbij de kijker zelf zijn route kiest. Aan de achterkant kun je interactieve video bijvoorbeeld inzetten in het werven en bijscholen van personeel. De interactieve tools zijn ook in te zetten bij online events, zoals bij de case hieronder.
Meer weten over onze interactieve films en e-learnings?

KLIK HIER

ONLINE EVENT

Come to MSDay

Online open dag
Vanaf vormgegeven eventpagina binnen eigen domein
Plenair tafelgesprek vanuit pop-up studio in Boxmeer
16 presentaties vanuit huis
Speeddates met 50 collega’s

Een webinar, talkshow, congres, discussiepanel, hybride event of open dag; van elk online event weten we een mooie digitale ervaring te creëren. Met een ervaren team en high-end techniek komen we overal, en zenden we live uit naar ons eigen interactieve videoplatform. Zo ook deze online open dag voor potentieel nieuw personeel van MSD.
Door op ons eigen interactieve platform te streamen, kunnen we tussenvragen stellen, break-outs organiseren en alle data op gebruikersniveau uitleveren.
Zo weet je precies wie je online open dag bezoekt, en waar de interesse van een gebruiker ligt. In de follow-up van het event kan je hier vervolgens gericht op inspelen.

meer informatie

JOOST KLAPMUTS
technisch producent
m: joost@great-things.nl
t: 0615463000