Leren met interactieve video

 

Interactieve video op maat

Instructiefilm, soft skills training of onboarding; wij geloven dat je het beste leert als de inhoud boeiend, dynamisch en gepersonaliseerd wordt aangeboden. Daarom produceren we interactieve video’s door hoogwaardige film uit te brengen met zelfontwikkelde software.

We kunnen tussendoor vragen stellen, feedback geven op het gekozen antwoord, de kijker laten kiezen tussen verschillende acties of verhaallijnen en naderhand toetsen.
Alles binnen onze eigen videoplayer, die we eenvoudig koppelen aan bestaande websites of leeromgevingen.

Tussenvragen met persoonlijke feedback

Zet op volgorde van prioriteit en krijg feedback op je keuze

Premium content

Groot of klein project, wij gaan altijd voor de hoogst haalbare kwaliteit met oog voor de lange termijn. Zo ontstaan interactieve video’s, verhalend verteld met aandacht en gevoel, die je kunt blijven uitdragen.

Als ervaren contentmakers zijn we goed in het ophalen en structureren van kennis. We vertalen het verhaal naar een vorm en stijl die past bij de merkwaarden en leerdoelen. Hiervoor gebruiken we interactieve video, 2D/3D animatie, fotografie, graphic design, muziek en geluid.

Gepersonaliseerd pad

Persoonlijke feedback op tussenvragen
De content reageert met gepersonaliseerde feedback op het gegeven antwoord, en geeft bijvoorbeeld extra uitleg over het gekozen antwoord.

Kijken op eigen tempo
Altijd kunnen pauzeren, stoppen, en later verder gaan.

Alleen relevante informatie bieden
Op basis van een reactie, voorkeur of antwoord wordt er extra specifieke content aangeboden. Bijvoorbeeld extra uitleg als iemand een vraag fout heeft.

Gestructureerd
We segmenteren de inhoud in hapklare brokken, zodat er geen grote belasting in het werkgeheugen optreedt.

Voortgangsoverzicht
Bij lange interactieve video’s tonen we de voortgang. Je weet altijd waar je je bevindt in de video.

Mogelijkheid tot toetsing
Bij het niet halen van de eindtoets kan een persoonlijk advies worden gegeven welke inhoud opnieuw moeten worden bekeken.

Eigen software, waarom?

Dankzij onze zelf ontwikkelde software hebben we alle kennis en skills in één huis en zijn we niet afhankelijk van de beperkingen van andere software leveranciers. Dit betekent: korte implementatietijd, onderhoud en updates zonder downtime, supersnelle reacties en support, en direct contact met een vast contactpersoon. Is er een functie die je mist? Wij kunnen het voor je ontwikkelen.

Een embed van de website is op elke website plaatsen, zonder dat de gebruiker het doorheeft. Nog geen geschikte pagina? Wij maken een afgeschermde pagina binnen je eigen domein.

  • Hoogste kwaliteit beeld en geluid
  • Vormgeving binnen je eigen huisstijl
  • Responsive voor tablets
  • Intuïtief te gebruiken navigatie
  • Taalkeuze en/of ondertiteling
  • Geautomatiseerde certificatie/accreditatie

 

Vraag een demo aan!

Waardevolle data

Interactie levert belangrijke inzichten op. Hoe doet de deelnemer het, of de gehele doelgroep? We tonen je het in periodieke rapportages, zonder dat wij privégegevens van gebruikers zien.

Activiteit
Aantal bezoekers, voorkennis, gestart, behaald, bezoekers bezig, aangemeld maar niet actief deelgenomen.

Kijkgedrag
Op welke tijden wordt wat bekeken, welke devices worden gebruikt, op welke momenten wordt er gestopt of teruggespoeld, hoe lang wordt er nagedacht over een vraag.

Prestaties
Scores van de pre-test, tussenvragen en eindtoets, per individu en van de gehele deelnemersgroep.

“Great Things is een professionele samenwerkingspartner. Ze denken goed mee, geven input en stellen de juiste vragen om tot een goed resultaat te komen. Ze zijn kritisch op het resultaat waardoor ze een hoge kwaliteit nastreven”

Florentien van der Spek - MSD Academy manager

Heb je naar vragen of opmerkingen? Neem dan vooral contact op!

JOOST KLAPMUTS
technisch producent
m: joost@great-things.nl
t: + 31 (0)6 15 46 30 00 // +31 (0)24 84 55 316